Voedingssupplementen & voeding

Bij apotheek Lisp weten we dat gezonde voeding belangrijk is. Gezond eten voorkomt niet alleen overgewicht, maar voorkomt ook problemen met cholesterol, constipatie en vitaminetekort.

Voedingssupplementen zijn een gezonde mix van vitaminen, mineralen, aminozuren, plantenextracten en lichaamseigen stoffen. Deze geven u dat beetje extra waarmee u zich op een gezonde manier beschermt tegen een eventueel tekort aan vitaminen en mineralen.

Onder dieetvoeding vindt u bij apotheek Lisp vervangmaaltijden en proteïnerijke maaltijden terug. Daarnaast kan u bij ons ook allerhande vermageringspreparaten verkrijgen. Wij geven u graag advies in verband met al de verschillende vermageringsmethoden.

Door ouder te worden en/of gezondheidsproblemen, verliest men soms zijn eetlust. Dit kan snel tot ondervoeding leiden en zonder een aangepaste en gespecialiseerde voeding, kunnen verzwakte personen geleidelijk aan hun kracht en energie verliezen. Medische bijvoeding kan dan nuttig zijn om sneller weer op krachten te komen en voedingstekorten opnieuw aan te vullen. Nutricia biedt een uitgebreid assortiment bijvoedingen op maat aan die u in de apotheek kan aankopen. Al deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en texturen: Zoet of hartig, fruit- of melksmaak, fris of warm, om te drinken of te lepelen, als dessert of tussendoortje,… er is voor elk wat wils.